Selecteer een pagina

GRAFISCH ONTWERP

mijande wonen
algemene huurvoorwaarden

Voor Mijande Wonen, de woningcorporatie voor de gemeenten Dinkelland en Twenterand, mocht ik de Algemene Huurvoorwaarden in een geheel eigen jasje steken. Het resultaat is een compact en eigentijds boekwerk van 40 pagina’s en het geheel is gedrukt op gerecycled papier. Ik ben erg blij met het resultaat!

Details

Mijande Wonen, Vriezenveen

Najaar 2022

Categorieën

Conceptontwikkeling
Grafisch ontwerp
Drukwerkadvies

Mijande Wonen Algemene Huurvoorwaarden
Mijande Wonen Algemene Huurvoorwaarden
Mijande Wonen Algemene Huurvoorwaarden
Mijande Wonen Algemene Huurvoorwaarden

de opdracht

Alle nieuwe huurders van Mijande Wonen krijgen bij de start van de huur van hun nieuwe woning dit boekje met daarin alle regels en afspraken. Aan mij de taak om van 16 onderwerpen een aansprekend boekwerk te maken, waarin alle onderdelen duidelijk terug te vinden zijn. 

Concept

Het doel van de Huurvoorwaarden is een overzichtelijk gebundeld boekwerk met een duidelijke verdeling per hoofdstuk en onderwerp.

Doelgroep

Alle huurders van Mijande Wonen.

Uitgangspunten

• Eigentijds
• Overzichtelijk
• Een losstaand concept
• Duurzaam gedrukt

Eindresultaat

Het resultaat is een mooi, vrolijk en eigentijds boekwerkje dat je graag bewaart. Het heeft een kleurrijke inhoud en maakt een vrij saai onderwerp toch aansprekend en interessant.

Kenmerken

De Algemene Huurvoorwaarden moeten voor alle huurders van Mijande Wonen bruikbaar zijn. Het is dus van belang dat de inhoud aansprekend is en gebruiksvriendelijk. De inhoud is daarom kleurrijk en voorzien van handgetekende illustraties die het hoofdstuk aanduiden. Het lijnenspel en de grafische patroontjes onderstrepen het huurproces en de levensloop van de huurders.

G

Eigentijds ontwerp

j

Gebruiksvriendelijke lay-out

Duurzaam gedrukt op gerecycled papier

Mijande Wonen Algemene Huurvoorwaarden
Mijande Wonen Algemene Huurvoorwaarden

mijn werk

Bekijk hier nog meer projecten waar ik met veel plezier aan heb gewerkt.

Chogogo Totebags
De Computerman Twente
DE SALON by Esther

wat kan ik voor jou ontwerpen?
Vertel het me hier

Ik zou het leuk vinden om voor je aan de slag te gaan. Stuur me hieronder een mailtje en dan hebben we gauw contact. Tot snel!