Selecteer een pagina

Over mij

Sonja Lozeman Ontwerpstudio VanSonja.nl

Hoi!
Ik ben Sonja Lozeman

Senior Grafisch ontwerper met een passie voor taal en beeld én oog voor detail. Na 15 jaar in de wereld van de reclamebureaus ben ik vanaf 2021, naast mijn parttime baan óók beschikbaar op freelance-basis en voor de meest uiteenlopende opdrachten. Denk onder andere aan conceptcreatie, het ontwerpen van visuele identiteiten en het creëren van content (tekst & beeld) met een kleine voorkeur voor gedrukte en offline media.

Als ontwerper is het mijn missie om mijn klanten verder te helpen als het gaat om het creëren van hun professionele online en offline identiteit en het overbrengen van hun boodschap. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier de meest uiteenlopende ontwerpopdrachten tot een succes gemaakt.

Ik heb kennis van InDesign, Photoshop, Illustrator en Lightroom. Ik kan werken in een WordPress en WooCommerce omgeving en de social media kanalen Facebook, Instagram en LinkedIn zijn mij niet vreemd. Laten we eens kennismaken om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

Logo ontwerp VanSonja

Logo-ontwerp

Start je met je eigen bedrijf? Wil je een nieuw product of project lanceren? Of kan je huidige logo wel een upgrade gebruiken? Ik ga graag voor je aan de slag.

Visuele identiteit VanSonja

Visuele identiteit

Een visuele identiteit vertelt het verhaal van jouw merk. Het omvat alle zichtbare elementen die bijdragen aan je herkenbaarheid en persoonlijkheid.

Gedrukte Media VanSonja

Gedrukte media

Hoewel ik uiteindelijk al mijn ontwerpen digitaal uitwerk, ga ik het liefst voor een analoge uitvoering. De juiste keuze voor papiersoort, unieke uitvoering of verrassende afwerking zijn voor mij de kers op de taart.

Social Media VanSonja

Social Media

‘Even een plaatje op de socials’. We roepen het allemaal wel eens. Maar om echt professioneel over te komen is ook de kwaliteit van je social media berichten van groot belang. Ik help je graag.

Promotiemiddelen VanSonja

Promotiemiddelen

De herkenbaarheid van je merk gaat veel verder dan alleen je logo en huisstijl. Ik ontwerp graag de meest uiteenlopende huisstijldragers voor je. Denk aan Rollup-banners, give-aways, sponsorborden, je kunt het zo gek niet bedenken!

Signing VanSonja

Signing

Ook wil je natuurlijk graag dat jou doelgroep jouw ‘winkel’ goed weet te vinden. Goed doordachte en mooi uitgevoerde gevelbelettering, pandaankleding, wagenpark en route-aanduiding is daarbij van groot belang. Ik ontwerp het graag voor je.

mijn werk

Bekijk hier nog meer projecten waar ik met veel plezier aan heb gewerkt.

Chogogo Totebags
De Computerman Twente
DE SALON by Esther
Salut Cover SOVA-Training

Waar kan ik je mee helpen? Vertel het me hier

Ik zou het leuk vinden om voor je aan de slag te gaan. Stuur me hieronder een berichtje en dan hebben we contact. Tot snel!

Of stuur me een DM via een van mijn kanalen.
Van alle markten thuis he?! 🤓