fbpx

Mijn verhaal en ik op indebuurt.nl/hengelo

VanSonja.nl

Het was op een maandagmiddag toen ik via de mail werd ik benaderd door Miranda Nijland van In de Buurt Hengelo. Zij had op instagram gezien dat ik mijn eigen webshop heb geopend en wilde daar graag een item over maken. En of ik daar ook wat in zag. Zeker weten! Super leuk zelfs! Ze vroeg me of ik in Hengelo woon of uit Hengelo kom, want dat was wel de voorwaarde voor het stuk. En dát kan ik natuurlijk met ja beantwoorden. Geboren en getogen…! De afspraak was snel gemaakt.

Foto’s

Vooraf hadden we al wat contact via de mail over wat precies de bedoeling was. Miranda gaf aan dat ze ook een foto wilde plaatsen bij het artikel en ze vroeg mij of ik misschien ook al foto’s heb waar ik zelf op sta met wat spullen uit mijn webshop. Nu heb ik inmiddels heel veel foto’s van producten gemaakt, maar nog niet waar ik zelf bij op sta. Ik mailde haar terug dat ik daar wel wat op zou bedenken en dat ik wel een en ander aan producten uit mijn shop mee kon nemen naar de afspraak.  Zo gezegd, zo gedaan. Ik ging ondertussen ‘nog even met vakantie’ en op vrijdagochtend 29 september stond ik met een tas vol spullen op het kantoor van In de Buurt Hengelo in de Bibliotheek.

 

We kletsen honderduit

Ik werd hartelijk ontvangen en we kletsten al snel honderduit! Over hoe het idee voor mijn webshop is ontstaan. Waar de liefde voor retro en vintage is begonnen en hoe het uiteindelijk tot een heuse shop is uitgegroeid. Miranda was heel enthousiast en kon zich wel vinden in mijn verhaal. Ze schreef een aantal pagina’s vol in haar notitieboek terwijl ik ondertussen ronduit vertelde over hoe het allemaal is ontstaan. Nadat we al een uur hadden vol gepraat was het tijd voor een foto. Ik had een bonte verzameling aan kopjes en schotels, een melkkannetje, suikerpotje en een mooie oranje snackschaal vol met ouderwetse lekkernijen meegenomen dus dat zag er allemaal gezellig uit! De foto werd geschoten waarna ik de collega’s op kantoor nog even op wat lekkers trakteerde. Dat werd goed ontvangen! Zelfs de dames van de Bibliotheek waren wel voor een koffiekoekje te porren! Na het uitwisselen van de visitekaartjes en het inpakken van de meegebrachte spullen keerde ik weer huiswaarts.

 

Foto’s van mijn eigen parels in huis

Al dezelfde dag had ik het beloofde interview in mijn mailbox. Dat was snel en het zag er goed uit! Miranda gaf aan dat ze toch ook wel graag nog wat foto’s van mijn eigen pareltjes in huis wilde toevoegen aan het stuk. Die heb ik gemaakt en naar haar toegestuurd, samen met mijn aanvullingen en kleine aanpassingen op het stuk. En… de volgende vrijdag stond het al online! De reacties stroomden binnen! Super leuk om alle enthousiaste reacties te lezen. Ik wil iedereen daar ook heel erg voor bedanken.

 

Ik hoop dat ik met mijn webshop de harten van vele vintage-liefhebbers sneller kan laten kloppen

en velen blij kan maken met ‘de pareltjes VanSonja.nl’!

 

 

Ben je benieuwd naar het interview van mij op de site van In de Buurt Hengelo?

Je leest het hier en natuurlijk op mijn facebook-pagina.

Gerelateerde posts

Blog over het verhaal achter het ontwerp van de Goedewaagen schaal

Het verhaal achter de Goedewaagen schaal

  Op 1 april van dit jaar, en nee dit...

Gek op planten en doorgeven!

Zoals je in mijn blog over het ontstaan van mijn...

Eerste Zoek-Verzoek een succes!

Eerste Zoek-Verzoek een succes!

Deze week heb ik mijn allereerste succesvolle Zoek-Verzoek afgerond! Nadat...

vintagewinkel vansonja.nl

Er was eens een droom…

Er was eens een droom… …zo begon het eigenlijk! Wat...